Contact

Sta je op het punt om een project te starten of ben je geïnteresseerd in ons werk? Wij staan je graag te woord.

Bel ons op 036 844 77 99

Website laten bouwen

Een website is tegenwoordig meer dan een brochure met wat statische informatie. Het is uw hardst werkende verkoper, gewijd aan het binnenhalen van nieuwe klanten.

Tegenwoordig kan iedereen een website in elkaar klikken. Echter, bij Dutchbridge bouwen wij strategische, boeiende websites die communiceren naar het beoogde publiek. Met als resultaat nieuwe klanten.

Wij bouwen visueel aantrekkelijke websites, die werken aan de geloofwaardigheid van uw bedrijf en de conversie verhogen.

Iedereen houdt van open-source, waarom het wiel opnieuw uitvinden? Daarom bouwen wij websites in het Laravel framework, wat er voor zorgt dat onze klanten zelfstandig content kunnen toevoegen en wijzigen zonder enige kennis van code.

Het is een feit dat 86 procent van alle mobiele bezoekers zijn smartphone of tablet heeft gebruikt om informatie over een bedrijf op te zoeken. Hoe bereik u deze bezoekers met de zekerheid dat de website hetzelfde ervaren wordt, ongeacht het apparaat?

Het antwoord is een ontwerp dat zich aanpast aan het apparaat van de bezoeker op basis van het beeldformaat, platform en oriëntatie. Dit wordt ook wel een responsive design genoemd.

De lancering van de nieuwe website is het begin van succes. Daarna zullen wij in samenwerking met u werken aan de groei van het aantal bezoekers. Door middel van het bestuderen van statistieken, A/B testing, heat mapping en ervaringen van bezoekers verzamelen wij de nodige data. De data zal gebruikt worden voor kleine aanpassingen aan de layout, call-to-action en visueele interactie.

Startend bedrijf

Een website waarmee u bedrijf kan gaan groeien. We gaan aan de slag met een standaard ontwerp dat wij aanpassen aan uw bedrijfsidentiteit. U krijgt binnen een week een website inclusief een Laravel beheersysteem waarmee u de website kan beheren.

Vanaf €1.500

Klein bedrijf

Aan de hand van uw identiteit realiseren wij een responsive website met potentie voor groei op basis van een uniek ontwerp. U krijgt binnen een maand een website inclusief een open-source beheersysteem waarmee u de website kan beheren.

Vanaf €4.500

Groot en maatwerk

Op basis van uw identiteit realiseren wij een responsive website die alle gewenste functionaliteiten bevat. We bestuderen de concurrentie en schrijven alle functionele eisen uit. Uw website wordt een unieke plek op het internet met maatwerk oplossingen.

Vanaf €8.500

Wireframes maken het verschil

Middels wireframes (schematische schetsen) wordt de indeling en flow
van de website in een vroeg stadium inzichtelijk en tastbaar.

Werkwijze

Concept

De conceptfase is een proces, waarin we op basis van de aangeleverde input, de doelgroep en onze expertise het concept ontwikkelen. Dit doen we in nauwe samenwerking met de klant. Wij beginnen met schematische schetsen (wireframes) van de website. Zo wordt de indeling en flow van de website inzichtelijk en tastbaar.

Ontwerp

Aan de hand van de opgestelde wireframes gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de website. Nadat het ontwerp is goedgekeurd zetten wij deze om naar HTML templates. Deze zijn daarna te bezichtigen op onze testserver. Hierdoor kan er al vroegtijdig een online resultaat bekekeken worden.

Productie

Na akkoord op het definitieve ontwerp gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de website, inclusief de nodige functionaliteiten. Tijdens deze fase zullen de betrokkenen continu op de hoogte worden gehouden van de voortgang en inzicht krijgen in de afgeronde functionaliteiten op onze testserver.

Groei

In de groeifase perfectioneren wij de website en analyseren wij het gedrag van de bezoekers. Aan de hand van deze data verbeteren wij de positie van de website op het internet en werken wij aan het behalen van de doelstelling(en). We verbeteren de website met o.a. a/b testing en het optimaliseren van functionaliteiten.