Contact

Sta je op het punt om een project te starten of ben je geïnteresseerd in ons werk? Wij staan je graag te woord.

Bel ons op 036 844 77 99

Webwinkel opzetten

Bij DutchBridge gaan wij wat verder dan alleen het opzetten van een veilige shopomgeving. Wij gebruiken dezelfde ervaring en technieken als bij het bouwen van een website om een snelle en responsive webwinkel te ontwikkelen waar klanten eenvoudig producten kunnen selecteren en informatie kunnen opvragen, ongeacht het apparaat. Hierbij staan de winkelervaring van de bezoekers en conversie centraal.

Wij hebben ervoor gekozen om ons e-commerce platform te ontwikkelen in Laravel, omdat dit platform makkelijk te onderhouden en uit te breiden is. Hierdoor blijven de kosten beperkt als de webwinkel in de toekomst groeit en moet worden uitgebreid. Ons platform is tevens open-source en beschikbaar op github.

Vanaf het moment dat een bezoeker een product in het winkelwagentje gooit is het van kritisch belang dat alles zorgeloos werkt en dat de bezoekers goed wordt begeleid door het checkout proces. Studies hebben aangetoond dat snelheid en gebruiksgemak invloed hebben op de conversie. Wij besteden daarom al tijdens de ontwerpfase veel aandacht aan het betaalproces.

Wat technische details over ons maatwerk e-commerce systeem dat wij hebben gebouwd in Laravel:

 • Meerdere shops beheren, inclusief API
 • Product- en categoriebeheer
 • Productcombinaties samenstellen
 • Staffels samenstellen
 • Orders inclusief orderstatus mailen naar klanten
 • Aanmaken facturen op basis van de orders
 • Kortingen
 • Verschillende betaal- en verzendmethodes
 • Seo opties
 • HTTP2, SSL, Nginx, Redis en PHP 7
 • Laadtijd onder de twee seconde
 • Unit-testing

Startend bedrijf

Een webwinkel waarmee je bedrijf kan gaan groeien. We gaan aan de slag met een standaard ontwerp dat wij aanpassen aan jouw bedrijfsidentiteit. Je krijgt binnen een week een webwinkel inclusief een beheersysteem waarmee je de webwinkel gemakkelijk kan beheren.

Vanaf €3.500

Klein bedrijf

Aan de hand van jouw identiteit realiseren wij een responsive webwinkel met potentie voor groei op basis van een uniek ontwerp. Je krijgt binnen een maand een webwinkel inclusief een ons open-source beheersysteem waarmee je de webwinkel kan beheren.

Vanaf €6.500

Groot en maatwerk

Op basis van je identiteit realiseren wij een responsive webwinkel die alle beoogde bedrijfsdoelen bereiken. We bestuderen de concurrentie en schrijven alle functionele eisen uit. Je webwinkel wordt een unieke plek op het internet met maatwerk oplossingen.

Vanaf €13.500

Waarom geen Magento?

In een markt met veel concurrentie is een unieke en snelle webwinkel belangrijk. In het open-source framework Laravel
kunnen wij deze doelen bereiken zonder continu tegen beperkingen aan te lopen. Wij lichten dit je telefonisch graag nader toe.

Werkwijze

Concept

De conceptfase is een proces, waarin we op basis van de aangeleverde input, de doelgroep en onze expertise het concept ontwikkelen. Dit doen we in nauwe samenwerking met de klant. Wij beginnen met schematische schetsen (wireframes) van de webwinkel. Zo wordt de indeling en flow van de webwinkel inzichtelijk en tastbaar.

Ontwerp

Aan de hand van de opgestelde wireframes gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de webwinkel. Nadat het ontwerp is goedgekeurd zetten wij deze om naar HTML templates. Deze zijn daarna te bezichtigen op onze testserver. Hierdoor kan er al vroegtijdig een online resultaat bekeken worden van de webwinkel.

Productie

Na akkoord op het definitieve ontwerp gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe webwinkel, inclusief de nodige functionaliteiten. Tijdens deze fase zullen de betrokkenen continu op de hoogte worden gehouden van de voortgang en inzicht krijgen in de afgeronde functionaliteiten op onze testserver.

Groei

In de groeifase analyseren wij het gedrag van de bezoekers van de webwinkel. Aan de hand van deze data verbeteren wij de positie van de webwinkel op het internet en werken wij aan het behalen van de doelstelling(en). We verbeteren de webwinkel met o.a. a/b testing, heat-mapping en het optimaliseren van functionaliteiten.