Phil & Phae

Phil&Phae staat voor comfy chic kleding voor baby's en kinderen tot 4 jaar oud, welke verantwoord wordt geproduceerd met organisch katoen. Hierbij hoort een unieke webwinkel die de indentiteit van het merk uitstraalt.

De huisstijl en het ontwerp van de website zijn gemaakt door de eigenaresse van het merk. Aan ons was de taak om haar wensen om te zetten in een werkende webwinkel met alle gewenste functionaliteiten. Bovendien is de website responsive, omdat steeds meer kleding online wordt gekocht via mobiele apparaten.

Werkzaamheden

De webwinkel is gerealiseerd met de mogelijkheid om meerdere collecties te beheren. Collecties dienen na verloop van tijd ook weer off-line te gaan, zonder dat de informatie verloren gaat. Daarnaast kan er op productniveau gekozen worden voor verschillende combinaties op basis van kleur en maat. De klant kan tevens zelf in het beheersysteem zelf andere productcombinaties aanmaken.

Daarnaast hebben wij een B2B-gedeelte ontwikkeld waar het mogelijk is om als zakelijke klant een aankomende collectie te bezichtigen en een pre-order te plaatsen. De website draait op een snelle Nginx server met PHP 7. Vergeet ook niet om het online lookbook te bekijken, die dezelfde sfeer ademt als het papieren lookbook van het merk!


  Bezoek website
philandphae

Gebruikte technieken

  • Nginx server opgezet met php7, redis, elasticsearch
  • PHP / Laravel framework
  • Gulp / Bower
  • Koppeling met MyParcel webservice
  • Betalingsverkeer via Mollie
  • Integratie van Google Tag Manager