Contact

Sta je op het punt om een project te starten of ben je geïnteresseerd in ons werk? Wij staan je graag te woord.

Bel ons op 036 844 77 99

Onze meest gebruikte WordPress plugins

WordPress is uitgegroeid tot één van de grootste content management systemen op het internet. Dit systeem is in de basis gemaakt voor mensen die graag een blog willen beginnen. De standaard functionaliteiten die zijn inbegrepen bij WordPress zijn hier dan ook op ingericht.

Door middel van plugins kan men het basissysteem echter uitbreiden en daardoor tevens gebruiken voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een e-commerce website, corparate website of een online magazine. Middels deze blog willen wij onze expertise delen en aangegeven welke 10 WordPress plugins volgens ons de beste op de markt zijn. 

Contact Form 7

Een prachtige plugin om simpele tot complexe formulieren te genereren, zoals een contactformulier of een enquête. Deze plugin is al meer dan 1 miljoen keer gedownload en is makkelijk in gebruik. De formulieren kunnen op elke plek - zoals op een pagina of in een post - aangeroepen worden. 

Link naar de WordPress plugin

SEO by Yoast

Met meer dan 7 miljoen downloads is deze plugin één van de meest populaire in de WordPress community. Dit komt mede door de kracht, de simpliciteit en de uitgebreide functionaliteiten die meekomen met deze plugin. Via deze plugin kan je op een simpele manier zoekoptimalisatie toepassen op je WordPress omgeving. 

Link naar de WordPress plugin

Advanced Custom Fields

Deze plugin biedt volgens ons de meeste simpele manier om aan de slag te gaan met velden voor een maatwerk design. In een maatwerk design zitten namelijk design elementen die je graag variabel wil maken. Dankzij deze plugin ben je niet meer beperkt tot de standaard velden in WordPress en geef je WordPress de eigenschappen om zich meer te gedragen als een maatwerk content management systeem (CMS).

Link naar de WordPress plugin

Duplicate Post

Een simple maar zeer handige plugin om bestaande berichten de kopiëren. Deze plugin maakt het dupliceren van content een stuk makkelijker, wat een hoop tijd kan besparen.

Link naar de WordPress plugin

Better WP Security

WordPress websites beveiligen tegen hackers blijft altijd een grote uitdaging! De code van dit OpenSource systeem is namelijk voor iedereen te downloaden en heeft bovendien vele gebruikers, dus hackers speuren graag in deze code om beveiligingslekken te vinden. Via deze plugin schroef je de veiligheid van de WordPress omgeving op en hoef je je minder zorgen te maken dat iemand toegang krijgt tot jouw WordPress omgeving. 

Link naar de WordPress plugin

WPML

Voor een meertalige WordPress website is er de WordPress multi-language plugin, genaamd WPML. Via deze plugin kan alle content in meerdere talen worden geplaatst. Hij wordt echter niet aangeboden in de WordPress plugin database, maar is te downloaden via de website van de makers van de plugin. 

Link naar de WordPress plugin

NextGEN Gallery

Indien je op je website graag veel beeldmateriaal wil presenteren raden wij deze plugin aan. Via deze plugin is het mogelijk om op verschillende manieren foto's te tonen en te categoriseren. Denk hierbij aan verschillende slideshows en de mogelijkheid om een fotoalbum op te zetten. 

Link naar de WordPress plugin

Redirection

Bezoekers die binnenkomrne op een pagina die niet meer bestaat is alles behalve gewenst. Via deze plugin kun je verouderde links door laten verwijzen naar nieuwe links op de website. Hiermee voorkom je 404 pagina's en maak je 301 pagina's die verwijzen naar een nieuwe link.

Link naar de WordPress plugin

W3 Total Cache

Een prachtige plugin om de WordPress omgeving te optimaliseren op snelheid. Door de snelheid op te schroeven creëer je een betere ervaring voor de bezoekers van je website, in de hoop dat minder bezoekers de website vroegtijdig verlaten. 

Link naar de WordPress plugin

Google XML Sitemaps

Deze plugin creëert een XML-sitemap van de website structuur. Hiermee help je zoekmachines zoals Google en Yahoo om je website beteren te indexeren, wat uiteraard goed is voor de vindbaarheid.

Link naar de WordPress plugin 

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij zijn echte meedenkers. Met een kritisch oog beoordelen wij de haalbaarheid van uw online product.

Bij Dutchbridge combineren wij techniek en passie al vanaf 2006 tot unieke en krachtige online oplossingen. Wij denken actief met u mee en leveren websites en webapplicaties op die uw organisatie nu en in de toekomst verder brengen.