Contact

Sta je op het punt om een project te starten of ben je geïnteresseerd in ons werk? Wij staan je graag te woord.

Bel ons op 036 844 77 99

Profiel ervaren Laravel ontwikkelaar

Opzoek naar een Laravel ontwikkelaar voor het realiseren van een maatwerk webapplicatie of website? In dit artikel bespreken wij de eigenschappen van een ervaren Laravel ontwikkelaar.

Laravel is geschreven in PHP

Het Laravel framework is geschreven in de programmeertaal PHP. Een Laravel ontwikkelaar moet minimaal 3 jaar ervaring hebben met PHP voordat er gewerkt kan worden met dit framework. Daarbij is het handig om kennis te hebben over de basis beginselen van object georiënteerd programmeren (OOP). Het Laravel framework werkt onder andere met service containers, service providers, facades en contracts (interfaces). Enige kennis hiervan maakt het ontwikkelen in het Laravel framework een stuk aangenamer en efficiënter.  

HTML & JavaScript kennis nodig voor Laravel

Wij vinden dat elke ontwikkelaar verstand moet hebben van JavaScript en van de opmaaktaal HTML. Zonder deze basis gaat het erg lastig worden om een gebruiksvriendelijke interface te bouwen. De realiteit is dat de uiteindelijke gebruiker zijn ervaring met de online webapplicatie opdoet via de gebruikersinterface. Ook al staat het als een huis qua programmeercode, zonder een prachtige gebruikersinterface gaat het geen succes worden. 

Weet wat je niet weet bij het ontwikkelen in Laravel

Het is natuurlijk belangrijk om overal zoveel mogelijk van te weten bij het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Echter het is ook belangrijk om goed te weten wat je niet weet. Dit is een eigenschap dat veel nieuwe PHP ontwikkelaars wel eens vergeten. Voordat je het weet committeert een ontwikkelaar zich aan werkzaamheden die hij niet kan waarmaken en dat zorgt voor de lange termijn voor reputatie beschadiging. Kortom, je kan niet overal goed in zijn. 

Laravel ontwikkelaars kunnen goed zakelijk communiceren 

Een ontwikkelaar communiceert vaak direct met de klant en alle betrokken partijen. Hierbij is het van belang dat de informatie die wordt overgebracht ook duidelijk is voor de personen zonder de nodige technische kennis. Ervaring met projectmatig werken en gefaseerd is een vereisten. Ontwikkelaars die gebruik maken van het Laravel Framework zijn over het algemeen bezig met maatwerk webapplicaties. Hierbij dient veel gecommuniceerd te worden om de ideeën goed uit te werken tot werkende functionaliteiten. 

Laravel ontwikkelaar gezocht?

Neem contact met ons op. Wij zijn ervaren Laravel ontwikkelaars en met een kritisch oog beoordelen wij de haalbaarheid van uw online product.

Bij Dutchbridge combineren wij techniek en passie al vanaf 2006 tot unieke en krachtige online oplossingen. Wij denken actief met u mee en leveren websites en webapplicaties op die uw organisatie nu en in de toekomst verder brengen.