Contact

Sta je op het punt om een project te starten of ben je geïnteresseerd in ons werk? Wij staan je graag te woord.

Bel ons op 036 844 77 99

Laravel ontwikkelaars

Bij Dutchbridge heeft de kwaliteit van de code altijd onze hoogste prioriteit. Juist dat wat niet zichtbaar is kan een online webapplicatie maken of breken. Het Laravel Framework stelt ons in staat om snel stabiele code te schrijven voor unieke maatwerk websites en webapplicaties.

Het Laravel Framework maakt gebruikt van de laatste nieuwe technieken en is flexibel in gebruik. Het zorgt ervoor dat het ontwikkelproces zonder problemen verloopt binnen de afgesproken deadlines.

Het Laravel Framework moet gezien worden als een lege garage met de nodige tools om snel een webapplicatie of website op te zetten. Een ontwikkelaar hoeft niet na te denken over zaken zoals het communiceren met een database of rechten van verschillende gebruikers. Hierdoor kan er direct begonnen worden aan het bouwen van de webapplicatie of website door een complete basis en een grote community met aangeboden functies.

Het belangrijkste bij het ontwikkelen van webapplicaties is een actieve community. In het korte bestaan van Laravel is rond het framework een grote community met invloedrijke ontwikkelaars uit de PHP-wereld ontstaan. Er zijn veel tutorials en screencasts beschikbaar op het web. Daarnaast worden problemen snel opgepakt door de actieve community en hoeft een ontwikkelaar daardoor niet dagen te wachten op een antwoord.

Veel programmeurs houden tevens van Laravel omdat het faciliteert in Unit-testing. Het voert verschillende testen uit waarbij gecontroleerd wordt of de webapplicatie nog naar behoren werkt na veranderingen in de code. Het is ook mogelijk om zelf testen te schrijven voor nieuwe functies. Hiermee garandeer je de stabiliteit van de webapplicatie en los je eventuele problemen snel op.

Kortom, het Laravel Framework heeft ervoor gezorgd dat wij robuuste websites en webapplicatie opleveren ter ondersteuning van innoverende functionaliteiten.

werk

Laravel is modulair opgezet

Het complete framework wordt aangeboden door middel van individuele packages.
Denk hierbij aan functies zoals: pdf's opbouwen, excel/csv bestanden importeren/exporteren,
ACL rechtensysteem en het manipuleren van afbeeldingen.

Klanten

Hieronder een greep uit de klanten waarvoor wij hebben gewerkt